A Szegletkő Videó Felvétel

 

Az internet-es verzió Adobe Flash-ben van elkódolva. Megtekintéséhez szükséges az Adobe Flash Player. Mivel az internet-en a sávszéetsség általában véve korlátolt, a Flash videó felbontása 320-szor 240 képpont, ami közepes minőségnek felel meg.

Az MPEG 2-es formátumú file letöltése után a videó megtekinthető eredeti felbontásában. Vegyék figyelembe, hogy a file eredetileg egy VHS videó szalagról készült, amelynek minősége eleve korlátozott.

Az ISO file a Szegletkő c. programot tartalmazza DVD formátumban. Letöltés után ez a file kiégethető egy nyers 4,7GB-os egyrétegű DVD-re pl. a Néró DVD égető programmal, de más DVD égető programokkal is. Az így kapott DVD berakható egy televízió készülékhez kötött DVD lejátszóba és lejátszható.

Az MPEG és ISO file-ok úgy tölthetők le, hogy az egeret a szöveg fölé húzzuk a táblázatban, majd megnyomjuk rajta a jobb egér gombot. Erre egy menü jelenik meg. Ha a menü magyar nyelvű, akkor húzzuk az egeret a LETÖLTÉS menüpontra, majd nyomjuk meg a bal egér gombot. Ha a menü angol nyelvű, akkor húzzuk az egeret a SAVE AS menüpontra, majd nyomjuk le a bal egér gombot. Ezután pedig kövessük a letöltés utasításait.

 

Szegletkő című videóval az alábbi dolgok tehetők